Getuigen gezocht van brand parkeergarage Winkelhof

donderdag 22 september 2016

Leiderdorp - De politie onderzoekt een brand die donderdag 22 september om 3.40 uur plaatsvond in de parkeergarage van het winkelcentrum het Winkelhof. Brandstichting wordt niet uitgesloten, daarom is de politie op zoek naar getuigen.

Via 112 kwam de melding binnen dat het Winkelhof in brand stond. In de parkeergarage van het winkelcentrum troffen de hulpdiensten meerdere voertuigen aan die in brand stonden. Andere voertuigen liepen schade op door de brand. Er ontstond veel rookontwikkeling. Deze rookontwikkeling sloeg door in het trappenhuis van het appartementencomplex boven het winkelcentrum. Bewoners van deze appartementen kregen het advies binnen te blijven, maar hoefden niet geëvacueerd te worden. Ambulancepersoneel keek wel een paar mensen na omdat zij rook hadden geïnhaleerd, maar vervoerde niemand naar het ziekenhuis. Nadat de brandweer de brand had geblust, startten forensische experts van de politie onderzoek naar de oorzaak van de brand. Het winkelcentrum is vandaag en mogelijk morgen nog gesloten vanwege het politie-onderzoek en het reinigen van roetschade. 

De politie doet onderzoek naar oorzaak van de brand. Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met M. (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000. 

bron: politie.nl | Categorie: brand


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leiden | 112 alarmeringen Leiden | Goedkoop Tanken in Leiden | Supermarkten in Leiden | Weerbericht Leiden