Leiden | straatinfo

drugs politie meldingen

Politie treft hennepkwekerijen aan na meldingen sterke hennepgeur

drugs

Leiden - De politie trof dinsdag 21 februari in een woning aan de Kneppelhoutstraat een in werking zijnde hennepkwekerij aan. Twee verdachten zijn aangehouden.

Agenten namen dinsdag 21 februari poolshoogte bij de woning, nadat er een melding was binnengekomen van een sterke hennepgeur rondom een pand aan de Kneppelhoutstraat.

In de woning werden 180 hennepplanten aangetroffen. De bewoners, een 56-jarige vrouw en een 58-jarige man, werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

In Oegstgeest werd eveneens bij een pand een sterke hennepgeur geroken waarop agenten ook daar poolshoogte namen. In een schuur aan de Haarlemmerstraatweg werden 200 hennepplanten aangetroffen. Er werden daar geen verdachten aangehouden.

De hennepplanten en de apparatuur zijn vernietigd.

Tips? Bel de politie!

De politie wijst nadrukkelijk op het gevaar van hennepkwekerijen. Vaak wordt er illegaal stroom afgetapt, wat kan Leiden tot brandgevaarlijke situaties. Hebt u vermoedens van een kwekerij bij u in de buurt dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Wilt u uw melding anoniem doorgeven, bel dan met de meldlijn 'Meld Misdaad Anoniem' via 0800-7000.

Soortgelijke berichten

Verschillende hennepkwekerijen ontdekt
Lelystad

Hennepkwekerij aangetroffen
Biddinghuizen

Stank leidt agenten naar wietplantage
Tilburg

Branden door oververhitting hennepplantages
Diemen

Aanhouding na aantreffen hennepkwekerij
Alkmaar

Hennepkwekerij ontdekt na brand in Heemskerk
Heemskerk

Hennepkwekerij ontmanteld
Arnhem

Hennepkwekerij ontmanteld
Haarlem

Hennepkwekerij aangetroffen in woning
Gennep

Hennepplantage ontmanteld
Purmerend

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio