Politie houdt verdachte aan in onderzoek naar woningoverval Meerburgerkade

donderdag 27 oktober 2016

Leiden - Een arrestatieteam hield woensdag 26 oktober rond 23.30 uur, in een woning in Rotterdam, een 21-jarige Leidenaar aan in het onderzoek naar een woningoverval aan de Meerburgerkade in Leiden.

Op vrijdag 30 september werd een 54-jairge man door drie mannen in zijn woning aan de Meerburgerkade overvallen. Het slachtoffer werd met een wapen bedreigd en na een aantal minuten verlieten de drie daders de woning met enkele persoonlijke eigendommen van het slachtoffer. Het gaat om drie mannen van ongeveer 30 tot 40 jaar oud met een getint uiterlijk.

In het onderzoek naar de gewelddadige overval kwam de politie een 21-jarige man uit Leiden op het spoor. Hij werd woensdag 26 oktober rond 23.30 uur door een arrestatieteam in een woning in Rotterdam aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Op dinsdag 25 oktober werd aandacht gevraagd voor deze zaak in het regionale opsporingsprogramma Team West.

De recherche roept nog steeds mensen op die getuigen zijn geweest van de overval of hier meer informatie over hebben, zich te melden. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leiden | 112 alarmeringen Leiden | Goedkoop Tanken in Leiden | Supermarkten in Leiden | Weerbericht Leiden