Politie zoekt getuigen van aanranding Stationsplein

donderdag 13 oktober 2016

Leiden - De politie hield maandag 3 oktober omstreeks 14.45 uur op het Stationsplein een 39-jarige man uit Leiden aan die ervan verdacht wordt in de omgeving van het Stationsplein kinderen onzedelijk te hebben betast.

Getuigen zagen dat de man een kind onzedelijk betastte en hielden hem vervolgens vast tot de politie arriveerde. De man werd overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

De politie is op zoek naar mogelijke slachtoffers en of getuigen die op maandag 3 oktober 2016 in de omgeving van het Stationsplein zijn geconfronteerd met een man, die zich tijdens de viering van het Leidens Ontzet in de binnenstad van Leiden, schuldig heeft gemaakt aan onzedelijke handelingen bij kinderen. Uit politieonderzoek is naar voren gekomen dat een moeder van een 6 tot 8 jaar oud meisje bij de kermisattractie "eendjes vangen" is geconfronteerd met de verdachte. Het meisje was gekleed in een jurkje met bloemen. Verder is uit onderzoek gebleken dat een mevrouw bij de kermisattractie “Super Mouse” getuige is geweest van het onzedelijk gedrag van de verdachte ten opzichte van een ander minderjarig kind. De politie komt graag in contact met deze getuigen.

Zowel slachtoffers als getuigen kunnen contact opnemen met het Team Zeden van de Politie Eenheid Den Haag via 0900-8844. Wilt u liever anoniem uw tip doorgeven? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: zedenmisdrijf


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leiden | 112 alarmeringen Leiden | Goedkoop Tanken in Leiden | Supermarkten in Leiden | Weerbericht Leiden